Bun venit la Orbico Supply


Servicii și soluții logistice globale pentru afacerea dumneavoastră

Cine suntem noi


Suntem un furnizor de prestări servicii, soluții în logistică, transportarea mărfurilor cu caracteristici și canale de distribuție diferite. Lucrăm în Republica Moldova, 20 de țări în Europa Centrală și de Est, atât pe canale B2B, cât și B2C. Lista noastră de clienți vorbește de la sine: Coca-Cola HBC Moldova, Nestle Moldova, Mary Kay Moldova, Chep, Herbalife Moldova, P&G etc.

Ce putem face pentru dumneavoastra


Oferim servicii și soluții logistice de depozitare, manipulare, transportare și livrare, efectuate in depozitul nostru din Chișinău, pe baza rețelei noastre logistice compusă din 1 centru de distribuție 2 centre de repartizare (Bălți și Cahul), susținute de aproximativ 70 de angajați dedicați logisticii și peste 20 vehicule de livrare. Livrăm în orice loc din țară în 24 ore, folosind rețeaua noastră de transport proprie cât și subcontractori.

Studii de caz


Oferim pachetul complet de servicii și soluții logistice pentru clienți din diverse industrii - FMCG, Alimentație, Cosmetice, Tutun, Jucării, Textile și Incălțăminte, Inginerie Electronică, Comert Electronic și altele.

Serviciile noastre


Managementul stocului

Oferim o gamă completă de servicii și soluții legate de operațiunile de depozitare, intrare, manipulare, stocare și ieșire.

Mai multe informatii

Servicii cu valoare adăugată (VAS)

Crearea de seturi promoționale, co-ambalarea, etichetarea, aplicarea modificărilor la etichete și alte servicii suplimentare.

Mai multe informatii

Managementul Transporturilor

Oferim transport de mărfuri către destinatari. Livrare pe întreg teritoriul țării. Flotă moderna cu tonaj diferit. Rute zilnice (Chișinău-centru; Bălți, Cahul, Comrat).

Mai multe informatii

Soluții pentru lanțul de aprovizionare

Suportul specialiștilor noștri în planificarea optimă a rețelei logistice și a lațului de aprovizionare, care să răspundă la solicitările afacerii dumneavoastră. Suntem deținătorii statuturilor AEO si PVD.

Mai multe informatii

E-commerce

Înțelegem perfect nevoile logisticii, a comerțului electronic, susținând serviciul de distribuție prin acest canal.

Mai multe informatii

Încasare numerar

În cazul livrarilor efectuate cu flota proprie oferim și serviciul de încasare numerar sau colectare instrumente de plată bancare.

Mai multe informatii

Soluții Logistice IT

Dispunem de sisteme IT extinse din clasele ERP, WMS, TMS, și OMS, susținând procesul de depozitare, transport și livrare, în diferite etape ale executării comenzilor dumneavoastră.

Mai multe informatii

Logistică inversă / Managementul retururilor

Aplicarea competențelor privind asigurarea și gestionarea returilor prin prisma logisticii inverse, astfel asigurând un nivel înalt de calitate al serviciului de dat.

Mai multe informatii

Aveti nevoie de mai multe informații? Contactaţi-ne !


Dacă aveți întrebări privind oferta noastra, experții noștri vă așteaptă cu interes, vom fi bucurosi sa va raspundem.

Contact